Kuvanaiset Avoin Yhtiö

Rekisteri- ja tietosuojaseloste 2018 Tämä on Kuvanaiset Ay henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuojaasetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 24.05.2018. Viimeisin muutos 25.05.2018.

REKISTERINPITÄJÄ Kuvanaiset Ay Vanhatie 11, 86100 Pyhäjoki

REKISTERISTÄ VASTAAVA YHTEYSHENKILÖ Jaana Hämäläinen [email protected] Puh. 0404144512. REKISTERIN NIMI Kuvanaiset Ay:n asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE Henkilö on tilannut yritykseltä tuotteita tai palveluja.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS Rekisterin käyttötarkoitus on Kuvanaiset asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten käsittely ja arkistointi, sekä asiakassuhteen hoitaminen. Tietoja voidaan käyttää Kuvanaiset ay:n toiminnan kehittämiseen, tilastollisiin tarkoituksiin ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkopalveluissamme. Myös mielipide- tai markkinatutkimus on mahdollista. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

Henkilön etu- ja sukunimi

Laskutukseen ja toimitukseen liittyvät osoitetiedot ja puhelinnumero

Muut henkilön itse antamat tiedot

TIETOLÄHTEET Asiakkaan itsensä luovuttamat tiedot yhteydenoton yhteydessä sekä anonyymit analytiikkatiedot www-sivustoa käytettäessä. Kuvanaiset -sivustoon upotetut Google Analytics evästeet keräävät tietoa siitä, miten vierailijat käyttävät sivustoa. Laadimme tietojen avulla raportteja ja parannamme sivuston käytettävyyttä. Lisätietoja Google Analytics analytiikkaseurannasta saat Google tietosuojasivulta. Google Analyticsseurannan voi estää: http://tools.goog.com/dlpage/g...

TIETOJEN LUOVUTUS Seuraamme verkkosivustomme käyttöä evästeillä. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä käytä tätä sivustoa. Tietoja voidaan luovuttaa myös viranomaisille lakisääteisissä tapauksissa. Tietoja voidaan siirtää henkilötietolain sallimissa rajoissa EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

MITÄ EVÄSTEET OVAT? Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneellesi tai muulle päätelaitteellesi, kun käyt verkkosivulla. Jokaisella myöhemmällä vierailukerrallasi ne lähetetään takaisin verkkosivullemme tai toiselle verkkosivulle, joka tunnistaa evästeen. Evästeiden avulla pystymme mm. tunnistamaan laitteesi palatessasi sivustolle, muistamaan mieltymyksesi ja valintasi, parantamaan käyttökokemustasi sekä mukauttamaan mainoksiamme sivuillamme ja mahdollisissa muissa palveluissa. Lisää tietoa evästeistä saat sivulta: www.aboutcookies.org

SIVUSTON KÄYTTÄMÄT EVÄSTEET Sivustolla käytetään erilaisia evästeitä. Evästeitä voidaan jaotella sekä niiden keston että käyttötarkoituksen mukaan. Jotkin evästeet ovat sivustomme teknisen toiminnan ja käytön vuoksi välttämättömiä. Nämä evästeet eivät kerää käyttäjästä tietoa, jota voitaisiin hyödyntää markkinoinnissa tai muistamaan käyttäjän valitsemia sivustoja. Suorituskykyä mittaavat evästeemme keräävät tietoa siitä, miten käyttäjät käyttävät verkkosivujamme (esim. eniten käytetyt sivut, mahdolliset virheviestit). Nämä evästeet eivät kerää käyttäjistä tunnistettavia tietoja, vaan ne ovat anonyymejä ja niitä käytetään ainoastaan parantamaan nettisivujen toimivuutta.

Nettisivumme käyttää Google Analytics –evästeitä. Näiden evästeiden keräämät tiedot siirretään ja tallennetaan Googlen palvelimille, joista osa saattaa sijaita EU:n ulkopuolella, ja joihin tässä tapauksessa sovelletaan paikallista tietosuojalainsäädäntöä.

Lisätietoja Googlen yksityisyyskäytännöistä ja Google Analyticsin käytöstä: • Google Analytics privacy overview Sivustomme käyttää myös Facebookin ja Instagramin evästeitä. Näiden evästeiden keräämä tieto saatetaan siirtää ja tallentaa näiden toimijoiden palvelimille, jotka saattavat sijaita EU:n ulkopuolella. Sivuillamme on myös painikkeita, jotka helpottavat sisällön jakamista eri verkkoviestintäympäristöihin ja sosiaaliseen mediaan. Jos käytät näitä painikkeita, valitsemaltasi palvelulta voidaan asettaa eväste päätelaitteellesi. Nämä evästeet eivät ole hallinnassamme. Lisätietoja kolmannen osapuolen evästeiden käytöstä saat kyseisen osapuolen verkkosivulta. Verkkosivumme saattaa hyväksyä näiden kolmansien osapuolten palveluiden evästeet. Näitä voivat olla esimerkiksi Facebook- tai Google-palveluiden kautta näytettävät mainokset.

TARKASTUSOIKEUS

Käyttäjällä on oikeus tarkistaa häntä koskevat rekisteriin tallennetut tiedot (henkilötietolaki 26 §). Tarkastusoikeutta koskevat yhteydenotot tulee tehdä kirjallisina ja allekirjoitettuina osoitteella: Jaana Hämäläinen, [email protected]