Keho & Mieli. Kehollisuus- ja seksuaalisuuskortit

Buy this
  • 45,00 €

Keho & Mieli-kortit 12kpl + kangaspussukka

Koko 12x16cm, vahva kartonki, ohjevihko
Tukea kehollisuutta ja seksuaalisuutta koskevien aiheiden käsittelyyn.
Seksuaalisuus jätetään helposti pois hyvinvointiamme koskevista keskusteluista, vaikka kokonaisvaltaisen hyvinvointimme näkökulmasta se on yksi tärkeimpiä asioita. Seksuaalisuudessa olennaista on, kuinka peilaamme sitä itseemme. Miten näemme ja koemme oman kehomme? Kuinka kohtelemme ja puhuttelemme itseämme, arvostavasti vai väheksyen?
Juuri mieli on kaikkein tärkein seksielimemme!
Henkisen hyvinvoinnin kannalta on tärkeää, että viihdyt kehossasi. Epävarmuus omasta itsestä heijastuu kaikkeen: omanarvontunteeseen, naiseuteen ja miehuuteen, parisuhteeseen ja vanhemmuuteen. Seksuaaliseen itsetuntemukseen liittyy myös ymmärrys omasta ruumiillisuudesta sekä omaan kehoon ja ulkonäköön liittyvistä tunteista.
Pysähdy hetkeksi näiden korttien ääreen pohtimaan, miten sinä suhtaudut itseesi ja omaan kehoosi. Mukana tulevasta vihkosta löydät muutamia vinkkejä ajatusten herättelyyn ja keskustelun virittämiseen, mutta korttien käyttömahdollisuudet ovat niiden monitulkintaisuuden vuoksi rajattomat. Voit vapaasti soveltaa niitä omaan tarkoitukseesi parhaiten sopivalla tavalla.
Voit valita korteista itseäsi eniten puhuttelevan tai ajankohtaisimman, tai vaihtoehtoisesti valita kortin myös täysin sattumanvaraisesti. Syvenny sitten pohtimaan kuvan herättämiä ajatuksia.
Keho& Mieli -kortit on toteuttanut Anne Karjalainen osana seksuaalineuvojakoulutuksen lopputyötä vuonna 2019.
Maalaukset: Saila Kleine Staarman
Grafiikka: Jaana Hämäläinen, Kuvanaiset Ay
Lisätietoja korttien käytöstä: [email protected]
Jos haluat tilata pelkät kortit tai pussukan tai yksittäisiä kortteja niin ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella.